Te huur in Tiel: alle soorten voertuigen!

Ondanks het feit dat men in de meeste gevallen zelf in het bezit is van een auto, komt het voor dat men voor bepaalde activiteiten met de eigen wagen niet geholpen is. Huren van een voertuig is dan een veel gebruikte en handige optie. Voor het huren van een voertuig in Tiel kunt u dan terecht bij het Automotive Centrum Gelderland.

Huren hoeft niet duur te zijn

Soms kom je in een situatie waarin je dingen moet vervoeren, waar of je eigen auto te klein of gewoon niet geschikt voor is. Je kan dan een bedrijf inhuren die dat voor je doet, maar een meer ondernemende en goedkopere methode is het huren van een voor dat karwei geschikt voertuig.
Met een kostenvrijstelling van 150 km, ongeacht het te huren voertuig en dagtarieven van €30 tot €50 zit je bij ons autobedrijf in Tiel aan de scherpe kant van het prijsspectrum. Als je trouwens geen zin hebt je te haasten met je bezigheden, zijn de tarieven voor een heel weekend alleen nog maar gunstiger.

Aanbod

Als je hebt over de optie een auto te huren, is het natuurlijk van belang je af te vragen waarom je dat precies nodig hebt. Grofweg kun je stellen dat je of spullen en materialen te vervoeren hebt, of met meer mensen op stap wilt gaan dan er in je eigen auto plaats voor is.
In de eerste categorie heb je dan de mogelijkheid een bestelwagen, bestelbusje of transporter te huren naar gelang de omvang van de vracht, waarbij je natuurlijk wel het juiste rijbewijs moet bezitten.
In het tweede geval kun je gebruik maken van een stationwagen, goed om gezellig met familie en/of vrienden en de nodige bagage gezellig er een weekend op uit te gaan.

Ook voor het huren van een auto in Tiel kunt u bij het Automotive Centrum Gelderland terecht. Bel ons en vraag ons gerust om meer informatie. Bekijk hieronder het aanbod van onze auto's.