Werkplaats

De werkplaats van automotivecentrum Gelderland is voorzien van moderne garage equipement, waar onze monteurs alle mogelijkheden hebben u en uw voertuig van dienst te zijn. Wij zijn niet alleen bekend met alle ins en outs van de gewone auto, maar kunnen u ook helpen met alles wat met uw camper of kampeerwagen te maken heeft. Vergis u niet, niet elke garage is daarin gespecialiseerd, want bij het onderhoud en reparatie van een camper komt echt wel wat meer kijken.

 

       

 

Auto onderhoud versus camperonderhoud

Het belangrijkste verschil ligt hem in het feit, dat we met een gewone auto alleen te maken hebben met het motorisch gedeelte, maar dat er bij een camper ook het verblijfgedeelte bij inbegrepen is.
Beide soorten voertuigen moeten uiteraard veilig en milieubewust de weg op kunnen en dat wil zeggen dat we in onze werkplaats er alles aan doen niet alleen de motor optimaal te laten werken, maar ook alle aspecten aangaande veiligheid ( spiegels, gordels ed. grondig nakijken.
Bij camper service is het ook van belang er voor te zorgen dat het woongedeelte goed is voorzien, en veilig en stevig is gemonteerd. Het is immers niet de bedoeling dat uw camper inrichting overal heen vliegt als u rijdt, uw camper interieur schade oploopt vanwege slechte montage en de leidingen kapot gaan.
Een goede werkplaats biedt niet alleen de mogelijkheden dit allemaal in de hand te houden, maar ook de ruimte om overal optimaal bij te kunnen.

Apk

Naast de mogelijkheid alle werkzaamheden uit te voeren aan uw camper of auto, zelfs het eenvoudig verwisselen van auto banden of camper banden, zijn wij ook gecertificeerd en is dus onze werkplaats volledig uitgerust een algemene periodieke keuring uit te voeren. Dit houdt ook in dat onze huurcampers automatisch apk gekeurd zijn en u veilig en wel op uw bestemming kunnen brengen. Loop gewoon eens onze werkplaats binnen en vraag een van de monteurs wat u nodig hebt.